Kundalini activatie & schaduwdag 

Jouw Kundalini-energie heeft maar één doel: leven in dienst van het Ware Zelf en de waarheid. Het niet-authentieke wordt gezuiverd uit je systeem. Zij maakt je leeg van de persoon die je denkt te zijn. Als jij de Kundalini-energie respecteert en luistert naar jouw intuïtie, zal dit een zelfsturend, magisch en intelligent proces zijn en helemaal als vanzelf gaan.

Alles in het universum bestaat uit energie, dus jij ook. Jij draagt een reservoir aan levensenergie (Kundalini) met je mee in je eigen energielichaam.

Het activeren van jouw Kundalini-energie heeft een diepgaand en helend effect op je lichaam en geest en zet jouw zelf genezend vermogen aan. Het maakt ook dat je je makkelijker kunt verbinden met hogere bewustzijnsniveaus. Als levend wezen heb jij niet alleen een tastbaar fysiek lichaam, maar ook een onzichtbaar energielichaam. En dat energielichaam is enorm belangrijk voor je gezondheid.

Laat ik afsluiten met een van de opvallendste voordelen van het Kundalini ontwaken. En dat is dat je magnetisch wordt voor en de juiste mensen en dingen in je leven begint aan te trekken, de juiste beslissingen neemt en een meer bevredigend leven ervaart!

Kundalini energie is onlosmakelijk verbonden met schaduwwerk. Het leven is namelijk alles: the good, the bad and the ugly. Er is geen licht zonder donker.

Hoe ziet een Kundalini activatie & schaduwdag eruit? 

De ochtend stellen we in het teken van in het lichaam komen en zal de Kundalini geactiveerd worden.

Daarna eten we een lichte lunch en zullen we de middag vervolgen met een Kundalini schaduw sessie waarbij we echt gaan kijken naar jouw pot met goud in je donker.

Na deze dag bied ik je ook nazorg aan in de vorm van een online gesprek van een uur. Een dag als dit is echt levensveranderend en kan in mijn beleving niet zonder goede intake en informatie vooraf, als nazorg achteraf.

Wat je nodig hebt tijdens deze dag is makkelijk zittende kleding (bv sport, yoga kleding)-liefst in een lichte kleur (wit, beige, lichtgrijs), flesje water, dikke sokken en trui.

Waar? Spiritueel Centrum La Gracia, Pr. Irenestraat 80 te Elst. Parkeren is gratis en kan voor de deur, of in de naastgelegen wijk.

Wanneer? Op persoonlijke afstemming. De dag start om 10:00 uur en eindigt rond 16:30 uur.

Kosten:

  • Individuele dag € 899,-
  • Dag voor maximaal 2 personen € 550,- per persoon
  • Viertal € 399,- per persoon.

Alle genoemde bedragen zijn incl. btw.

Spreekt je dit aan of wil je ontdekken of Kundalini bij je past? Vul dan dit formulier in of bel/app: 06-13644002.

Klantervaringen: 

Tom: ‘Vorige week heb ik de Kundalini activatie bij Quink-slag mogen beleven. Wat een ervaring en wat een reis. Ik heb er maar 1 woord voor en dat is magisch!
Al vanaf binnenkomst in de prachtige ruimte voelt het meteen vertrouwd. Marjo zorgt meteen voor een warm onthaal en schept direct vertrouwen waardoor ik de reis in volledige overgave heb mogen en kunnen beleven.
Ondanks dat ik in het dagelijkse leven veel in mijn hoofd zit stelt Marjo je gerust en geleid je naar je gevoel. Eerst al met het vaststellen en opschrijven van de rakende intentie.
Dankzij een samenspel van prachtige muziek word je op een heel natuurlijke manier door Marjo in de energie geleid waarna de Kundalini energie het over neemt. Alsof ik in een andere wereld terecht kwam; vorige levens heb mogen aankijken, beleven en steeds meer de Kundalini energie in mijzelf voelde ontwaken. Voor mij werd mijn Weten overgenomen door mijn Gevoel. Ondanks dat het Weten aanwezig bleef kon ik dankzij de combinatie van muziek en vertrouwde begeleiding van Marjo mij volledig overgeven aan mijn gevoel. Diep en transformerend.
Om de dag nog completer te maken werd de middag gevuld met schaduwwerk. Ook weer met prachtige muziek en dit keer met een geleide meditatie door Marjo. Magisch, betoverend, onvergetelijk en diep transformerend beschrijven mijn dag bij Quink-slag het beste. Direct voelbaar resultaat in mijn doen en laten. Ongelofelijk dankbaar dat ik dit op deze manier heb mogen ervaren.’ (mei 2024)

Anna: ‘Ik wil graag mijn ervaring delen over de kundalini-sessie die ik bij Quink-slag ervaren heb. Ik kan er amper woorden aan geven, zo bijzonder! 

Marjo heeft niet alleen een prachtige en rustgevende ruimte gecreëerd, maar zorgt ook voor een veilige setting waarin je je volledig kunt ontspannen en openstellen.

Aan het begin van de ochtend hebben we een intentie gezet. Marjo voelde goed aan wat de kern van mijn verlangen was door haar zuivere waarneming stelde zij mij precies de juiste vragen. Hierdoor werd er in mij een diep verlangen geraakt waardoor de juiste toon voor de dag reeds gezet werd.

Vervolgens hebben we middels een heerlijke FLOW bewegings-sessie een begin gemaakt met het activeren van de energie in ons lichaam. Toen was het tijd voor de eerste kundalini-sessie welke door Marjo op bezielde wijze werd ondersteund. Marjo is professioneel en zo liefdevol in haar begeleiding dat het makkelijk was de energie te volgen. Ik was me niet bewust van een blokkade in mijn middenrif, Marjo geleide mij daar professioneel en geruststellend doorheen. Sindsdien voel ik meer verbinding met mijn lijf en de energie stromen.

Na de middagpauze ging de kundalini-sessie ook over schaduwwerk. Marjo’s begeleiding van de geleide meditatie was loepzuiver en voerde mij door een reis in mezelf. Deze reis was betoverend en resoneerde op een diepe laag ook op de perfect gekozen muziek.

Ik heb de dag bij Quink-slag als zeer helend en verrijkend ervaren en beveel Marjo van harte aan, voor iedereen die op zoek is naar een diepere verbinding met zichzelf en innerlijke rust.

Warme groet, Anna’ (mei 2024)

Hans Kloosterman: ‘Marjo geeft haar Kundalini workshop in een prachtig spiritueel centrum in Elst. Een fijne, ruime en stille smaakvol ingerichte yoga studio.
De voorbereiding van 5 pagina’s maakt dat je de helende reis al voor de dag workshop begint en bewust wordt gemaakt.
Marjo is een toegankelijke en open coach waar je je snel veilig bij voelt. De workshop was bijzonder en er wordt veel aangeraakt. Het heeft bij mij geleid tot dat mijn energie meer stroomt en de dag erna begon de manifestatie van mijn geplaatste intentie van die dag al te werken………..bijzonder hoe dat toch werkt. Een dagworkshop om aan te raden. 

Ik heb de dag bij Quink-slag als zeer helend en verrijkend ervaren en beveel Marjo van harte aan, voor iedereen die op zoek is naar een diepere verbinding met zichzelf en innerlijke rust.

Hans Kloosterman, transformatie en trauma coach, meditatie & mindfulness expert en auteur. (mei 2024)

Marloes: ‘Wat te schrijven over deze vakvrouw? Want dat is Marjo!
Of het nu gaat over lichaamswerk, systemisch werk, Flow, Kundalini of een combinatie van allen, een sessie bij Marjo is altijd waardevol en verrijkend. Marjo helpt je puur en oprecht naar het volgende inzicht waar je naar op zoek was.
Als coachee en collega coach waardeer ik haar daarom enorm.
Dus een 100% vakvrouw en 100% fijn mens. (april 2024)

Jolanda: ‘Tijdens de kundalini sessie voelde ik mij bij jou veilig en vertrouwd. Wat ik in jou bewonder is je kundigheid op het systemische gebied en hoe je dit meeneemt in de sessies. Hierdoor kreeg ik tijdens jou kundalini sessie een bevrijdend inzicht in mijn vrouwelijke levens energie. Mede hierdoor heb ik een beperkende overtuiging met betrekking op schuld en schaamte los kunnen laten. Dit inzicht is pas dagen later duidelijk geworden.

Jouw manier van werken: in rust en met aandacht voelt prettig. Liefs Jolanda💚

Dank je wel🙏’ (maart 2024)