Waarom coaching?

Je ervaart bijvoorbeeld vaak ‘gedoe’ of terugkerend patroon in je werk, relaties en/of de liefde. Je hebt hierdoor de behoefte om met jezelf aan de slag te gaan, schoon schip te maken, het verleden achter je te laten, of ‘puin’ te ruimen. Er knaagt iets en je wilt het graag anders. Of je zit in een spiritueel (groei) proces. Is niet fijn! En dan is het soms wel handig dat er even iemand met je meekijkt en je een zetje in de juiste richting zet. Jouw richting, niet de mijne. Dat vind ik wel een belangrijke toevoeging… Want heel eerlijk, eigenlijk weet je zelf alles al, maar ik kan je helpen dat even bewuster te maken. Et voilà! Dan kun jij weer verder!

Je herkent het ‘gedoe’ of spiritueel groeipijn-proces aan:

 • een (dieper liggend) onvervuld of leeg gevoel;
 • Het gaat (even) niet lekker met je. Alles kost je zoveel moeite…
 • Je vroege trauma’s blijven opspelen.
 • Je wilt het ‘anders’ maar weet niet hoe. Je ziet het simpelweg even niet.
 • De term ‘dark night of the soul’ is je bekend of zit er middenin;
 • steeds dezelfde issues ervaren, een terugkerend patroon;

Liever wil je:

 • Je vrij en krachtig voelen.
 • Blij en energiek zijn.
 • Je eigen touwtjes weer in handen hebben.
 • Opgeruimd gevoel van binnen.
 • Rust!
 • Gezonde keuzes maken.

Thema’s voor coaching waar mensen voor bij mij komen zijn: liefde, relaties, scheidingen, intense gebeurtenissen/trauma’s, werk, roeping, geld, talenten en zielsvraagstukken.

Ik pas intuïtief toe wat nodig is, maar ik maak voornamelijk gebruik van opstellingen en lichaamswerk.

Wat doe ik:

Ik noem mijzelf een spiritueel groeipijn coach. En ik help je door de groeipijn, of ook wel blokkade, heen. En dat doe ik op een heel simpele, nuchtere, fijne manier. Een manier waarbij je snel tot inzichten komt en weer door kunt!

Reacties op de coachings zijn:

 • ‘Ik voel me weer vrij, ik had niet gedacht dit ooit weer en eigenlijk zo snel weer te kunnen ervaren’
 • ‘Ik leef nu mijn eigen leven in plaats vanuit oude aangeleerde patronen’
 • ‘Ik heb mijn energie weer terug en de liefde is gaan stromen, wat heerlijk!’
 • ‘Ik heb mijn ex in liefde los kunnen laten’.

Spreekt je dit aan en wil je ontdekken of een coachtraject iets voor jou is?

Vul dan dit formulier in of bel met: 06-13644002.

Klantervaring

Daniëlle: ‘Ik ben bij Marjo terecht gekomen vanwege mijn nieuwsgierigheid naar systemisch werk. Ik wilde dit zelf eens ervaren en op deze wijze met een thema aan de slag. Marjo is een hele open en warme persoonlijkheid bij wie ik me direct op mijn gemak voelde. Puur en betrokken. Ze is duidelijk en down to earth, daar houd ik van. Marjo is in staat geweest mij op een subtiele wijze te begeleiden waarbij ik mijn eigen proces doorlopen heb. Met de juiste ondersteuning, vragen en verduidelijking en met haar sterk invoelend vermogen ben ik tot waardevolle inzichten gekomen en heb ik iets kunnen doorbreken. Een soort “interne herordening” zou ik het willen noemen. Confronterend en bevrijdend tegelijk.’ (zomer 2023)

Claudia: ‘Vanaf januari dit jaar (2024) heb ik een coachingstraject gevolgd bij Marjo. Ook al kenden we elkaar al enigszins, dit heeft het proces geenzins in de weg gestaan. Ik heb me op geen enkel moment ongemakkelijk gevoeld, terwijl de sessies toch heel persoonlijk en intiem zijn.

Marjo begeleidt met veel aandacht, (mensen) kennis, spiritualiteit en liefde, zonder opdringerig en zweverig te zijn. Ze luistert écht en koppelt terug of wat zij denkt en voelt ook voor jou klopt.

Ik ben anders gaan kijken naar mijn gedrag en gevoelens, met meer zelfcompassie en het besef dat de antwoorden op mijn vragen er al zijn. Als ik me daarvoor maar openstel door mijn conditioneringen los te laten en mijn lichaam en ziel meer te laten spreken.

In een boek dat ik van Marjo heb geleend staat: “Je bezit als mens de verlichtende kwaliteiten om je te bevrijden van welk lijden dan ook en je geluk te vergroten.” Ik vind dit een mooie gedachte en stimuleert ook om alles vanuit mijn eigen kern aan te pakken. 

Ik ben dankbaar dat Marjo mij dit heeft laten inzien, en mij tools heeft gegeven om meer te voelen en te vertrouwen.’ (april 2024)

Janet: ‘Door de coachsessies heb ik geleerd om op een andere manier naar mijn (fysieke) klachten te kijken. Door inzicht te krijgen in mijn eigen patronen ben ik weer meer in verbinding met mezelf. Ik heb Marjo als een prettig persoon ervaren met respect voor mijn proces.’ (juni 2024)

Iris: ‘Marjo heeft mij begeleid met een opstelling. In eerste instantie ging mijn vraag over mijn ondernemerschap en over knopen doorhakken. Marjo verstaat de kunst om de opstelling op een liefdevolle, maar tegelijkertijd niet vermijdende manier te begeleiden. Wat ik hiermee bedoel, is dat alles aan bod komt en opgesteld wordt wat gezien mag worden. Ik vond het bevrijdend en de opstelling heeft me veel inzichten gegeven. Ik heb respect voor haar intuïtieve gave. Ik beveel Marjo regelmatig aan in mijn vrienden- en kennissenkring en krijg daar ook altijd goede feedback op. Marjo is integer, liefdevol en professioneel. Mooie kwaliteiten voor haar vak!’ (najaar 2023)

Elisa: ‘ Ik wil graag mijn recente ervaring delen met het coachingstraject dat ik heb gevolgd bij Marjo. Toen ik aan dit traject begon, had ik geen specifieke doel voor ogen. Samen met Marjo heb ik door haar luisterend oor een doel kunnen opstellen. Tijdens dit traject gaf ze mij goede begeleiding om dit doel te bereiken. Vanaf het eerste gesprek voelde ik mij op mijn gemak. Marjo is een vrouw die met veel liefde en passie haar vak uitvoert en dit is fijn. Ze was heel open en empathisch tijdens onze gesprekken, wat me echt het gevoel gaf dat ze naar me luisterde en me begreep. Het was fijn dat ze aangaf dat ik haar ook kon bereiken buiten mij coachingsuren als ik er helemaal doorheen zat. Tijdens deze coachingsuren vond ik het soms moeilijk uit te drukken wat ik nou wilde zeggen en Marjo kon dit heel goed vertalen. Dit hielp mij om soms problemen scherp te krijgen en patronen te herkennen. Ze heeft mij goed geholpen door een probleem van de positieve kant te bekijken i.p.v. de negatieve kant. Daarnaast paste ze haar coaching aan naar behoefte wat die dag besproken werd om zo goed mogelijk wat uit de coaching te halen. Als ik terugkijk naar dit coachingstraject ben ik blij dat ik de vooruitgang heb geboekt. Door deze coaching ben ik zowel persoonlijk als professioneel vlak gegroeid. Ik kan Marjo dus van harte aanbevelen door haar professionele en liefdevolle begeleiding en de ondersteuning bij het bereiken van een doel.’ (voorjaar 2024)

Sanne: ‘Marjo heeft mij mijn eigen pad laten bewandelen, ze dacht in mogelijkheden en gaat uitdagingen aan. Ze stelt kritische vragen en gaf mij de ruimte. Ze is vertrouwd en stemt goed af.’ (voorjaar 2019)

Emiel: ‘Marjo is een rustige coach die goed kan luisteren en vervolgens de essentie goed samenvat. Ze is op een erg prettige en rustige manier aanwezig. Marjo leidt het gesprek zonder dominant aanwezig te zijn of opvallend te sturen.’ (najaar 2018)

Ilse: ‘Hoewel ik mijzelf allang bewust ben van mijn spirituele reis en ontwikkeling, kwam het ontmoeten van mijn tweelingziel als een donderslag bij heldere hemel. Dit is een zeer intens en heftige ervaring, niet uit te leggen aan mensen die dit (nog) niet ervaren hebben. Ik wilde dit begrijpen, weten waar ik aan toe was. Het intense verlangen, de onvoorwaardelijke liefde. Zonder dat deze persoon actief in je leven is. Via, via kwam ik in contact met Marjo en bezocht haar in haar praktijk. De hulpvraag en kern waren vrij snel ontleed, we gingen aan de slag. Marjo wist feilloos bloot te leggen op welke punten ik nog mag helen. Hierdoor weet ik waarmee ik aan de slag moet en begrijp ik nu dat het extreme verlangen om daadwerkelijk samen te zijn met mijn tweelingziel, meer een weg is dan een doel op zich. Mijn spiritueel bewustzijn staat sinds mijn bezoek aan Marjo in een nog hogere versnelling. Ik begrijp nu dat mijn tweelingziel ontmoeten het meest heftig, maar tegelijkertijd het meest waardevolle is dat mij is overkomen. Het heeft mij onderweg naar een nieuwe dementie gestuurd. Klaar om te helen, te leren en onvoorwaardelijk te houden van mijzelf!’ (zomer 2022) 

Barbara:Marjo wist mij op een fijne manier inzichten te geven en spiegels voor te houden, zodat ik echt die stappen zet die nodig zijn voor mij. Ze voelt heel goed wat nodig is en zet dat in. Dit alles doet zij op een heel liefdevolle en betrokken manier. Ik voel me gezien, gehoord en het voelt vertrouwd om mezelf te zijn met alles wat er op dat moment is.’ (najaar 2023)

L:Ik heb je ervaren als een enorme professional. Fijn in contact. Open en veilig. Dank je wel voor de mooie sessie. Vol met dikke tranen. Ik heb een vollediger gevoel.’ (najaar 2023)

Gerelateerde berichten

Ken je mij

Spreekt je dit aan en wil je ontdekken of een coachtraject iets voor jou is?

Vul dan dit formulier in of bel met: 06-13644002.