Waarom coaching?

Je ervaart bijvoorbeeld een blokkade. Of je zit in een spiritueel groeipijn-proces. Is niet fijn! En dan is het soms wel handig dat er even iemand met je meekijkt en je een zetje in de juiste richting zet. Jouw richting, niet de mijne. Dat vind ik wel een belangrijke toevoeging… Want heel eerlijk, eigenlijk weet je zelf alles al, maar ik kan je helpen dat even bewuster te maken. Et voilà! Dan kun jij weer verder!

Je herkent een blokkade of spiritueel groeipijn-proces aan:

 • een onvervuld of leeg gevoel;
 • het gaat gewoon niet lekker met je, de flow is verdwenen;
 • De term ‘dark night of the soul’ is je bekend of zit er middenin;
 • je wilt het anders, maar weet niet hoe;
 • steeds dezelfde issues ervaren;

Liever wil je:

 • Je vrij en krachtig voelen.
 • Blij en energiek zijn.
 • Je eigen touwtjes weer in handen hebben.
 • Rust!
 • Gezonde keuzes maken.

Thema’s voor coaching waar mensen voor bij mij komen zijn: liefde, relaties, scheidingen, intense gebeurtenissen, werk, roeping, geld, talenten en zielsvraagstukken.

Ik pas intuïtief toe wat nodig is, maar ik maak voornamelijk gebruik van opstellingen. Als je niet weet wat dat is, lees dan hier.

Wat doe ik:

Ik noem mijzelf een spiritueel groeipijn coach. En ik help je door de groeipijn, of ook wel blokkade, heen. En dat doe ik op een heel simpele, nuchtere, fijne manier. Een manier waarbij je snel tot inzichten komt en weer door kunt!

Reacties op de coachings zijn:

 • ‘Ik voel me weer vrij, ik had niet gedacht dit ooit weer en eigenlijk zo snel weer te kunnen ervaren’
 • ‘Ik leef nu mijn eigen leven in plaats vanuit oude aangeleerde patronen’
 • ‘Ik heb mijn energie weer terug en de liefde is gaan stromen, wat heerlijk!’
 • ‘Ik heb mijn ex in liefde los kunnen laten’.

Spreekt je dit aan en wil je ontdekken of een coachtraject iets voor jou is?

Vul dan dit formulier in of bel met: 06-13644002.

Klantervaring

Daniëlle:Ik ben bij Marjo terecht gekomen vanwege mijn nieuwsgierigheid naar systemisch werk. Ik wilde dit zelf eens ervaren en op deze wijze met een thema aan de slag. Marjo is een hele open en warme persoonlijkheid bij wie ik me direct op mijn gemak voelde. Puur en betrokken. Ze is duidelijk en down to earth, daar houd ik van. Marjo is in staat geweest mij op een subtiele wijze te begeleiden waarbij ik mijn eigen proces doorlopen heb. Met de juiste ondersteuning, vragen en verduidelijking en met haar sterk invoelend vermogen ben ik tot waardevolle inzichten gekomen en heb ik iets kunnen doorbreken. Een soort “interne herordening” zou ik het willen noemen. Confronterend en bevrijdend tegelijk.

Iris: ‘Marjo heeft mij begeleid met een opstelling. In eerste instantie ging mijn vraag over mijn ondernemerschap en over knopen doorhakken. Marjo verstaat de kunst om de opstelling op een liefdevolle, maar tegelijkertijd niet vermijdende manier te begeleiden. Wat ik hiermee bedoel, is dat alles aan bod komt en opgesteld wordt wat gezien mag worden. Ik vond het bevrijdend en de opstelling heeft me veel inzichten gegeven. Ik heb respect voor haar intuïtieve gave. Ik beveel Marjo regelmatig aan in mijn vrienden- en kennissenkring en krijg daar ook altijd goede feedback op. Marjo is integer, liefdevol en professioneel. Mooie kwaliteiten voor haar vak!’

Sanne: ‘Marjo heeft mij mijn eigen pad laten bewandelen, ze dacht in mogelijkheden en gaat uitdagingen aan. Ze stelt kritische vragen en gaf mij de ruimte. Ze is vertrouwd en stemt goed af.’

Emiel: ‘Marjo is een rustige coach die goed kan luisteren en vervolgens de essentie goed samenvat. Ze is op een erg prettige en rustige manier aanwezig. Marjo leidt het gesprek zonder dominant aanwezig te zijn of opvallend te sturen.’

Ilse: ‘Hoewel ik mijzelf allang bewust ben van mijn spirituele reis en ontwikkeling, kwam het ontmoeten van mijn tweelingziel als een donderslag bij heldere hemel. Dit is een zeer intens en heftige ervaring, niet uit te leggen aan mensen die dit (nog) niet ervaren hebben. Ik wilde dit begrijpen, weten waar ik aan toe was. Het intense verlangen, de onvoorwaardelijke liefde. Zonder dat deze persoon actief in je leven is. Via, via kwam ik in contact met Marjo en bezocht haar in haar praktijk. De hulpvraag en kern waren vrij snel ontleed, we gingen aan de slag. Marjo wist feilloos bloot te leggen op welke punten ik nog mag helen. Hierdoor weet ik waarmee ik aan de slag moet en begrijp ik nu dat het extreme verlangen om daadwerkelijk samen te zijn met mijn tweelingziel, meer een weg is dan een doel op zich. Mijn spiritueel bewustzijn staat sinds mijn bezoek aan Marjo in een nog hogere versnelling. Ik begrijp nu dat mijn tweelingziel ontmoeten het meest heftig, maar tegelijkertijd het meest waardevolle is dat mij is overkomen. Het heeft mij onderweg naar een nieuwe dementie gestuurd. Klaar om te helen, te leren en onvoorwaardelijk te houden van mijzelf! 

Barbara:Marjo wist mij op een fijne manier inzichten te geven en spiegels voor te houden, zodat ik echt die stappen zet die nodig zijn voor mij. Ze voelt heel goed wat nodig is en zet dat in. Dit alles doet zij op een heel liefdevolle en betrokken manier. Ik voel me gezien, gehoord en het voelt vertrouwd om mezelf te zijn met alles wat er op dat moment is.’

L: Ik heb je ervaren als een enorme professional. Fijn in contact. Open en veilig. Dank je wel voor de mooie sessie. Vol met dikke tranen. Ik heb een vollediger gevoel.

Gerelateerde berichten

Spreekt je dit aan en wil je ontdekken of een coachtraject iets voor jou is?

Vul dan dit formulier in of bel met: 06-13644002.