Mijn passie: het creëren van mogelijkheden. Vanuit deze passie laat ik leiders in beweging komen waardoor er een nieuw perspectief ontstaat.

Ik kan echt gelukkig worden als mijn klanten weer in de juiste beweging komen. Mijn kernwaarden zijn: openheid, recht door zee, empathisch en absoluut no-nonsense. Mijn klanten ervaren mij ook wel eens als ‘pittig’ vanuit een warm hart.

Ik houd erg van praktisch, dus voelen, doen en ervaren is wat mij betreft de weg naar glans. En zo ziet mijn begeleiding er dus ook uit. Door mijn persoonlijke ontwikkeling weet ik dat er veel meerwaarde zit in het aangaan van je blokkades en impasses. 

Naast levenservaring heb ik ook nog diverse opleidingen in mijn rugzak:  

  • Opleiding tot coach met ziel en zakelijkheid. Tijdens deze opleiding leerde ik veel coachingsmethodieken waardoor ik kan coachen op de bovenstroom (Gedrag- en omgevingsniveau) en onderstroom (mentaal, emotioneel, fysiek en zingeving). 
  • Opleiding in systemisch werken als familie- en organisatieopsteller. Ik geloof erin dat je eerst zelf moet ondergaan wat je een ander ook ‘aandoet’. Het opstellen is een prachtig, diepgaand vak dat je echt kunt omarmen door te doen. Met deze methode wordt het bewustzijn verruimt. Daarmee boor ik het potentieel in jou aan om te kunnen doen wat jij ten diepste wilt. 
  • Opleiding tot trainingsacteur. In trainingen zijn de interventies en oefeningen van onderscheidend belang. Ik ben in staat als trainingsacteur om onder regie van een trainer de oefenmomenten professioneel vorm te geven. Ik sta voor ‘ervarend leren’ om de deelnemer effectief nieuw gedrag aan te leren. 

Voordat ik ondernemer werd….

Verhuurde ik bedrijfsruimte aan kleine en startende ondernemers. Met een HBO opleiding Facility Management als achtergrond, bestond mijn werk voornamelijk uit het faciliteren en ondersteunen van mijn klanten en dat vond ik, toen al, het allerleukste wat er is. Bij die tak van sport zijn klachten vanzelfsprekend. Heerlijk! Want wat is er nou mooier dan van een min een plus maken? Ik wil altijd weten wat iemand beweegt en welke ondersteuning nou echt nodig is. Waar zit nou het werkelijke knelpunt? Dat knelpunt is onlosmakelijk verbonden met de oplossing. Als er iets onderligt, ontdek ik het. De gestelde vraag heeft vaak nauwelijks iets met de werkelijke behoefte te maken.

Lees meer op mijn LinkedIn profiel