Voor wie?

Voor mensen met groeipijn.

Je ervaart bijvoorbeeld vaak gedoe in je relaties, de liefde of je werk. Het gaat gewoon niet lekker met je. Je wilt het ‘anders’ maar weet niet hoe. Je ziet het simpelweg even niet. Je bent leergierig, nieuwsgierig en niet vies van spiritualiteit (wat een mooi woord voor ‘naar binnen keren’ is) maar ervaart dat het niet loopt in je leven en denkt wat nu?

Herken jij je in een van onderstaande punten?

 • een (dieper liggend) onvervuld of leeg gevoel;
 • Het gaat (even) niet lekker met je. Alles kost je zoveel moeite…
 • Je vroege trauma’s blijven opspelen.
 • Je wilt het ‘anders’ maar weet niet hoe. Je ziet het simpelweg even niet.
 • De term ‘dark night of the soul’ is je bekend of zit er middenin;
 • steeds dezelfde issues ervaren, een terugkerend patroon;

Liever wil je:

 • Je vrij en krachtig voelen.
 • Blij en energiek zijn.
 • Je eigen touwtjes weer in handen hebben.
 • Opgeruimd gevoel van binnen.
 • Rust!
 • Gezonde keuzes maken.

Met welke thema’s?

Er is mij geen vraag meer (te) gek. Mensen komen bij mij voor bijvoorbeeld : de liefde, scheidingen, werk/roeping, geld, talenten, relaties, zielsvraagstukken en ook trauma’s.

Waarom?

Soms is het fijn dat iemand je een zetje in je juiste richting zet. Jouw richting, niet de mijne. Dat vind ik wel een belangrijke toevoeging… Ik help je in jouw richting. Want heel eerlijk, eigenlijk weet je zelf alles al, maar ik kan je helpen dat even bewuster te maken. En dan kun jij weer verder!

Wat doe ik dan:

Ik ben een blokkade oplosser 😉. En ik help je met je probleem op een heel simpele en nuchtere manier. Een manier waarbij je snel tot inzichten komt en weer door kunt!

Ik pas intuïtief toe wat nodig is, maar ik maak voornamelijk gebruik van opstellingen. Als je niet weet wat dat is, lees dan hier.

Waarom Quink-slag?

Ach, ik houd van een kwinkslag 😉. Ik doe en bekijk het net even anders, net als de naam doet vermoeden. Ik houd niet van zwaar, en ik houd wel van doorbraken. Die kun je op verschillende manieren bereiken, en ik houd daarin van ‘to the point’ zijn. Kortom: ik leg de vinger op de zere plek en kijk waar er een doorbraak of opening zit. In de naam Quink-slag zit ook iets speels, en dat past bij wat ik doe!

Wie ben ik:

Ik ben een positief, nuchter, vrolijk en praktisch persoon. En moeder van 2 dochters.

Ruim 11 jaar heb ik als vastgoedverhuurder met ondernemers gewerkt. Ik vond het super inspirerend om met ondernemers te praten over hun werk, hun bezieling. Ook toen was mijn credo al: van een min een plus maken, hoe onmogelijk het ook lijkt. En zo ben ik in het coachvak gerold. Daarvoor heb ik mij wel nog even laten omscholen met diverse opleidingen: Post HBO Coachen met Ziel & Zakelijkheid, Trainingsacteren en ook de Post HBO Systemisch werken. Uiteraard zit ik nooit stil en ontwikkel ik mij iedere dag nog.

Mijn eigen groeipijn:

En ik ben zeer bekend met spirituele groeipijn! Meerdere heftige gebeurtenissen en periodes raakten mij diep in mijn kern, waar ik eerlijk gezegd nu heel dankbaar voor ben. Ik werkte met grote toewijding aan mezelf. In het aangaan van de blokkades, trauma’s, impasses en (ohja…) drama zit zoveel meerwaarde. Dit klinkt misschien nu wel wat zwaar, maar ik heb ontzettend veel lol gehad (en nog steeds) op mijn pad. Voelen wat je in je hebt en vandaaruit leven maakt het alleen maar beter, luchtiger en leuker. Ik bleef positief en zette door. Het is topsport, met groeipijn. And I love it.

Mijn inspiratiebronnen:

 • Hylke Bonnema. Mijn leraar, medereiziger, inspirator, kennisbak en vakman die mij de kunst van het opstellen leerde. Hij inspireert mij omdat hij niet zijn visie en werkwijze oplegt en leert, maar mij laat voelen wat die van mij is. Bij hem heb ik de opleiding in systemisch werken als familie- en organisatieopsteller Ik geloof erin dat je eerst zelf moet ondergaan wat je een ander ook ‘aandoet’. Het opstellen is een prachtig, diepgaand vak dat je echt kunt omarmen door te doen. Met deze methode wordt het bewustzijn verruimt. Daarmee boor ik het potentieel in jou aan om te kunnen doen wat jij ten diepste wilt.
 • Opleiding tot coach met ziel en zakelijkheid. Tijdens deze opleiding leerde ik veel coachingsmethodieken waardoor ik kan coachen op de bovenstroom (Gedrag- en omgevingsniveau) en onderstroom (mentaal, emotioneel, fysiek en zingeving).
 • Opleiding tot trainingsacteur. In trainingen zijn de interventies en oefeningen van onderscheidend belang. Ik sta voor ‘ervarend leren’ om jou effectief nieuw gedrag aan te leren.
 • YouTube documentaire Samadhi. Deze spirituele documentaire geeft heel helder weer dat het leven zich enkel in dit moment afspeelt en hoe je hiermee je ultieme vrijheid bereikt. Er is geen onderscheid tussen leuk en niet leuk, mooi en niet mooi. Dit gaat voorbij tijd, ruimte, vorm en grenzen. Je ervaart alles in een groot geheel. Door mijn bewustzijn te vergroten merk ik dat ik steeds nederiger en openhartiger wordt.
 • Eckhart Tolle. De kracht van het aanwezig zijn in het nu is wat Eckhart Tolle me duidelijk heeft gemaakt. Bewustzijnsverruiming is een essentieel onderdeel van coaching. Het verleden en de toekomst kan enkel in het hoofd (voort)bestaan, terwijl aanwezig zijn in het nu ons direct brengt bij onze essentie en in ons lijf.
 • Dokter Juriaan. Een heerlijke, nuchtere, Hollandse huisarts, coach en auteur van 2 prachtige boeken. Hij onderstreept dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en vertelt wat de kracht van innerlijke liefde is.
 • En er zijn nog meer voedingsbronnen te noemen, zoals Mama Aya (Ayahuasca ceremonie) en een zweethut ceremonie.

Zo, dat was een flinke mond vol over mij. Maar zoals je mijn misschien al een beetje hebt leren kennen, ben ik vooral nieuwsgierig naar jou. Mocht je geïnteresseerd zijn in wat ik voor jou kan betekenen, of je wilt gewoon even een berichtje achter laten: leuk! Dat kan hier.

Lees meer op mijn LinkedIn profiel