Van groeipijn naar Groeispurt in 1 dag!

Herken je dit?

  • Je ervaart: ik wil meer uit mezelf halen, maar ik weet niet hoe?
  • Je vindt het fijner om individueel en gericht met je eigen vraagstuk aan de slag te gaan in plaats van werken in groepen.
  • Je zoekt een scherpe coach die jou uitdaagt en geen onderwerp uit de weg gaat?
  • Je hebt geen zin in een lang traject, maar direct de koe bij de horens pakken?

Dan is mijn Van groeipijn naar groeispurt in 1 dag een geschikte boost voor jou!

In één dag gaan we intensief aan de slag met jouw vaardigheden, zoeken we de verdieping op, besteden we aandacht aan je blokkades en/of blinde vlekken en gaan we door de groeipijn heen. Alles voor een prachtig en waardevol doel. Je krijgt alle antwoorden en tools die je nodig hebt.

Je krijgt tijdens deze dag een hele dag persoonlijke coaching zodat jij meer uit je leven haalt en dat je doet wat jij ook echt wilt doen!

Stap 1: Inzicht en focus in jouw groeipijn, meteen naar de kern

Stap 2: We onderzoeken je vitaliteit, je blokkades en/of blinde vlekken en je doelen

Stap 3: Actie, doen! Doorbraken!

Ik ben erg praktisch dus voelen, doen en ervaren is wat mij betreft de weg naar die groeispurt.

Spreekt je dit aan en wil je ontdekken of deze dag bij je past? Vul dan dit formulier in of bel: 06-13644002.

Klantervaring:

‘Na deze dag stond ik meteen in de doe stand. Ik besefte mij dat ik altijd een keus heb in wat ik doe. Marjo liet mij het verschil voelen in de juiste keuze voor mijzelf maken vs een keuze maken die goed is voor anderen. Dit is wat er voorheen de hele dag op mijn werk gebeurde: ik liet mij, onbewust, door anderen leiden ook een beetje in de waan van de dag. Gek genoeg heeft het ook veel effect gehad in mijn privéleven. Ik had ik mij nooit gerealiseerd dat veel gingen zowel zakelijk als privé doorwerken. Ik ben blij dat ik deze dag heb gedaan, want het heeft echt een positieve impact op mijn leven. Marjo stelde to-the-point vragen, bleef rustig en ik kon mezelf zijn bij haar.’