The Flow: lichaamswerk, visualisatie & ademwerk
The Flow is een inner work-out voor je body & mind. Bij een Flow sessie worden Movement, Dans, Breathwork en Visualisatie gecombineerd. The Flow activeert energie en geeft je lichaam kracht. Het verruimt je mind.

Je lichaam vertelt een verhaal. Het is van essentieel belang om de signalen van je lichaam serieus te nemen en er actief naar te luisteren. Hoe vaak zeggen mensen na een Burn-out: ‘had ik maar eerder naar mijn lichaam geluisterd’.
Het is een proces van bewustwording, waarbij je de verbinding tussen lichaam, geest en emoties herstelt en zo een dieper begrip voor jezelf ontwikkelt.

De Flow ademhaling, een essentieel onderdeel van deze methode, leert je langzamer en dieper te ademen, wat resulteert in een kalmerend effect op je zenuwstelsel. Na het beoefenen van de bewegingen en de Flow-ademhaling, ervaren mensen vaak een diepe ontspanning en gevoel van bevrijding. Vastzittende emoties kunnen vrijkomen, en er ontstaat ruimte voor plezier en spontaniteit. Dit allemaal terwijl je beweegt op de ritmes van de muziek.

Hoe ziet een Flowles eruit? 

De eerste 20-30 minuten maken we het lichaam ‘wakker’ door bepaalde movements en dans. Je hoeft hiervoor niet te kunnen dansen of ritmegevoel te hebben. Het gaat er ook niet om of het er mooi of kloppend uitziet. Het gaat er juist om dat je ín je lichaam komt en het laat bewegen zoals je lichaam dat wil. Ik begeleid je daarbij. Het kan in het begin een beetje vreemd aanvoelen, maar ik begeleid je door dat gevoel heen.

Daarna gaan we 30 minuten besteden aan breathwork en visualisatie. Mocht je daar geen ervaring in hebben of denk je dat je dat niet kan: geen probleem! Ik help je hierdoorheen.

De thema’s die aan bod komen bij iedere Flowles zijn: (diepe) verbinding met je lichaam en emoties, (zelf)liefde, overgave, gecentreerd zijn in je lijf en energie laten stromen.

Wat je nodig hebt tijdens deze les is makkelijk zittende kleding (bv sport, yoga kleding), flesje water, dikke sokken en trui voor tijdens het ademwerk. Een yogamat is aanwezig op de locatie.

Waar? Spiritueel Centrum La Gracia, Pr. Irenestraat 82 te Elst. Parkeren is gratis en kan voor de deur, of in de naastgelegen wijk.

Kosten? €12,50 per les. Contant of per tikkie of overmaken te voldoen.

Wanneer? Ik ben de lessen aan het plannen. Laat gerust alvast een berichtje achter, dan laat ik je zsm meer weten!

De foto is genomen tijdens de Teachers opleiding van The Flow. Ontwikkelt door Cindy Koeman-Pilarczyk.

Spreekt je dit aan en wil je ontdekken of deze inner work-out bij je past? Vul dan dit formulier in of bel: 06-13644002.

Klantervaring:

‘Ik heb twee Flowlessen mogen volgen bij Marjo, en verheug me al op een volgende! 

De combinatie van adem, beweging en meditatie maakte dat de tranen vanzelf kwamen, en dat is in mijn geval heel bijzonder.

Marjo is een warme en liefdevolle persoonlijkheid, waardoor ik me helemaal op mijn gemak voelde. Daarbij heeft ze een fijne spreekstem.

Ik zou iedereen die het gevoel heeft “vast” te zitten, op welke manier dan ook, deze lessen willen aanraden!’