Tijdens deze workshop gaan we de prachtige, en steeds hippere (!) Human Design tool combineren met de kracht van opstellingenwerk. Je gaat jouw unieke blauwdruk doorvoelen. Kun jij onbelemmerd je talenten leven? Of spelen er nog systemische – familie-  invloeden? Waar zit er nog conditionering in je systeem en hoe kunnen we het vrijer laten stromen.

Opstellingen en Human Design is een heel bijzondere combinatie, omdat vraagstukken die je bezighouden op deze manier leven komen en een plek krijgen. Of er ontstaat ineens helderheid over je eigen gedrag of over wat je nodig hebt om verder te kunnen. Niet alleen mentale inzichten kunnen zich aandienen, ook fysiek en energetisch kun je ervaren wat bepaalde, familie-systemische, invloed met je doet.

Tijdens deze workshop:
– Krijg je inzicht in jouw unieke blauwdruk, kwaliteiten, energiegevers en -nemers;
– Voel je waar jij jezelf nog in de weg zit;
– Voel je waar je talenten liggen;
– Kun je je eigen vraag inbrengen.

Voor wie
Jij bent nieuwsgierig naar jezelf plus je hebt de moed én het lef om te leren van jezelf. Je wilt leven vanuit flow en gunt het jezelf dat het leven moeitelozer wordt.

Het effect
Rust, richting en verbondenheid met jezelf. Daarnaast ook veel herkenning en acceptatie.

Deze workshop geef ik samen met Iris Sturgeon. Meer informatie over Iris vind je hier.

Meer informatie:

Open inschrijving voor de Opstellingen en Human Design. De groep zal uit minimaal 4 en maximaal 8 personen bestaan (+ 2 trainers).

Wanneer: donderdag 11 januari 2024

Start 10:00 uur (ontvangst 9:45 uur), einde 16:00 uur.

Waar: omgeving Elst

De investering voor deze dag met de groep is: € 333,- excl. btw. Inclusief een beknopt persoonlijke Human Design boek, lunch, koffie en thee. Ben je al in het bezit van een HD boek dan bedragen de kosten € 300,- excl. btw.

Voor de individuele sessie stemmen we het af op jouw behoeften, informeer gerust wat wij voor je kunnen betekenen!

Aanmelden
Aanmelden kan door mij een mail te sturen of naar Irissturgeon@gmail.com

Ik ben een fan van opstellingen. Het is zo doeltreffend. Daarnaast is werken met Marjo fun. En die fun nemen we mee naar de workshop.

Ik kijk er enorm naar uit om samen met Iris deze workshop te geven. Het is prachtig om te zien hoe je je eigen Human Design kan opstellen.