De trucjesdoos

Er wordt in mijn coachkamer gelukkig ook veel gelachen, zo ook tijdens deze sessie.

Hij vroeg ineens: heb jij een trucjesdoos ofzo? Wat tover je nu weer naar voren?

Ik moest al glimlachen door die vraag, maar we moeten beiden keihard lachen toen ik reageerde: ‘ik ben geen trucjesdoos‘! (haha, hatseflats, even een Quink-slag)

En dat is overigens oprecht niet wat ik doe: een trucje. ‘iets’ dat ik toepas en keer op keer herhaal. Nope… Alles wat ik doe is op maat gemaakt. Afgestemd op jou.

Het komt namelijk voor dat 2 personen de zelfde vraag hebben, maar dat ik bij ieder persoon een totaal andere stijl, oefening, aanpak of methode toe moet passen. Ik houd van maatwerk, het pure, het echte, want dat maakt – wat mij betreft- het verschil. Daar zit juist de magie! En tja, dan lijkt het wel eens op toveren wat ik doe.

Ik hou d’r van.


Het leven gaat niet altijd over rozen. Ook ik ben er niet op die manier gekomen. Maar als je dan wel bereid bent om jezelf bij elkaar te rapen, en ervoor te gaan. Dan gebeuren er ook magische dingen. Niet alleen door mij, zeker ook dóór en bij jóu! Het onvermijdelijke aangaan, met een lach en een traan.

Ben jij bereid om door je groeipijn heen te gaan of wil je ontdekken of een coachtraject iets voor jou is? Neem gerust even contact met me op. Vul dan dit formulier in of bel met: 06-13644002.