Deze workshop is bedoeld voor mensen die toe zijn aan de doorbraak wat zij met hun loopbaan gaan doen en de concrete stappen die ze daarvoor moeten zetten.

De workshop bestaat uit:

  • Wie ben ik?

  • Wat wil ik?

  • Wat kan ik?

  • Waar vind ik dat?

  • Hoe kom ik daar?

Het levert je op:

  • Het inzicht wat je met je (loop)baan gaat doen en de concrete stappen om je doelen te bereiken

  • wat je talenten zijn

  • Wat je nu (al) kunt doen om meer energie te krijgen en geluk te ervaren

  • Meer vertrouwen en balans in jezelf

  • Kortom, wat maakt jou uniek en hoe zorg je ervoor dat je het werk doet waar je ontzettend blij van wordt?

  • Vanwege de grote mate van persoonlijke aandacht zal de groep niet groter zijn dan 12 personen. We starten de workshop bij 8 personen. De workshop heeft een groot interactief gehalte waarbij onder andere het systemisch werken* ook wordt ingezet.

Wie, wat en waar: 

Deze workshop wordt gegeven door Marloes en Marjo. Onze gezamenlijke missie is eruit halen wat erin zit en zorg dat je het doet! Pak aan wat je ten diepste wilt en voel je een gelukkig mens.

De workshop wordt gegeven in de omgeving Arnhem/Nijmegen op een groene, inspirerende omgeving. De dag is inclusief een heerlijke lunch, goede koffie/thee, vers fruit.

Informeer naar de data voor de workshop! In 2024 wordt deze weer gepland!

Indien er nog vragen zijn, beantwoorden wij deze graag.

Klantervaring:

Andrea: De workshop van Marloes en Marjo heb ik als zeer waardevol ervaren. In de workshop wordt er echt de diepte in gegaan en wordt zowel de ratio als het gevoel aangesproken. Het geeft stof tot denken en het geeft handvaten om in de praktijk mee aan de slag te gaan. Door de workshop weet ik beter wat ik wil, waar mijn kracht ligt maar ook wat mij tegenhoudt mijn dromen na te jagen en wat ik hieraan kan doen.

Barbara: ‘Deze training is echt een aanrader! In 2 dagen ga je de diepte in t.a.v. jouw loopbaan en talenten en krijg je nieuwe inzicht in jouw eventuele blokkades die je ervan weerhouden om de juiste stap te zetten. Marloes en Marjo zorgen voor een prettige, veilige sfeer en weten met de nodige humor, enthousiasme en puurheid bij iedereen de juiste snaar te raken, zodat je ook echt iets hebt aan deze dagen.

Albert: Wat een geweldige workshop hebben Marjo en Marloes gegeven en wat een kanjers van een coaches/trainers zijn die 2 prachtige dames. Dankzij de workshop ‘Maak Werk van je Geluk’ ben ik nu nog bewuster geworden van mijn pijnpunten die om aandacht leken te schreeuwen tijdens 1 van de opstellingen. Ook tijdens mijn emotionele ontladingen zijn Marjo en Marloes er altijd om je te steunen en te troosten, en het mooiste van alles is nog wel: er was ruimte voor tranen, maar ik heb ook heel veel gelachen en ontzettend veel plezier beleefd aan deze workshop, kortom: een absolute aanrader!! DOEN!!

systemisch werken is een krachtige methode om jou te helpen van de blokkade naar de beweging. In plaats van over de blokkade te praten en deze te analyseren, helpen opstellingen jou om te (door)voelen. De opsteller wijst de weg naar binnen, naar het weten dat alles er al is en daarop durven vertrouwen. We dragen immers alle antwoorden al in onszelf. Maar soms is de weg ernaartoe geblokkeerd. Misschien voel je diep vanbinnen een signaal, maar durft je het niet te geloven, te bespreken, erop te vertrouwen. De opsteller hoeft het slechts ‘aan het licht te brengen’.
Bij opstellingen gaat het om het aankijken van de blokkade en de (innerlijke) beweging die daardoor ontstaat. Dat doe je niet met je hoofd, maar door te voelen. De beginfase van het opstellingenwerk was nog doorspekt met oordelen, sturing en willen “repareren’. De kracht van het nieuwe opstellen zit in het vertrouwen op gevoel en intuïtie.

Tekst: Hylke Bonnema. Daarnaast zijn Marloes en Marjo beiden nog getraind op de klassiekere vorm van opstellen waarbij er nog wel ‘gesproken’ wordt.