Ik sprak laatst een directeur en hij zegt tegen mij: ‘joh, maar wij wíllen helemaal niet gecoacht worden. Wij hebben al zoveel gezien en meegemaakt, we weten het wel. En veel directeuren zijn eigenwijs en eigengereid.….. 

In die 10 jaar dat ik met directeuren, ondernemers, leiders werk, heb ik het niet meegemaakt dat iemand alle kennis in pacht heeft. En heel vaak blijkt het achter de schermen er ook anders aan toe te gaan, dan dat ze zelf graag willen zien. Ik zag dat daadkracht, focus en vastberadenheid geregeld plaats maakt voor onzekerheid en angst. Overigens speelt dat ook bij die directeur die ik sprak. Hij blijkt last te hebben van veel fysieke klachten en sliep ’s nachts slecht vanwege zijn piekergedachten over ‘de zaak’. Uiteindelijk spraken we over zijn moeite met het aansturen van het personeel en de ballen die hij in de lucht moet houden. Vervolgens vertelde hij me dat hij best nog wel wat dromen en doelen heeft (met een mooie grote glimlach), en dat hij zelf degene is die bepaalt hoe leuk de weg is die naar zijn doelen leidt…

En daarom begeleid ik directeuren, leiders en managers. Voor hun persoonlijke groei. Ik help ze krachtiger, vrijer en simpelweg meer plezier uit het werk en leven te halen.

Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en ik neem contact met jou op of bel: 06-13644002.