Loopbaan workshop ‘Maak werk van je geluk’

Deze workshop is bedoeld voor mensen die toe zijn aan hét inzicht wat zij met hun loopbaan gaan doen en de concrete stappen die ze daarvoor moeten zetten.

De workshop bestaat uit:

 • Wie ben ik?
 • Wat wil ik?
 • Wat kan ik?
 • Waar vind ik dat?
 • Hoe kom ik daar?

Het levert je op:

 • Het inzicht wat je met je (loop)baan gaat doen en de concrete stappen om je doelen te bereiken
 • wat je talenten zijn
 • Wat je nu (al) kunt doen om meer energie te krijgen en geluk te ervaren
 • Meer vertrouwen en balans in jezelf
 • Kortom, wat maakt jou uniek en hoe zorg je ervoor dat je het werk doet waar je ontzettend blij van wordt?
 • Vanwege de grote mate van persoonlijke aandacht zal de groep niet groter zijn dan 12 personen. We starten de workshop bij 8 personen. De workshop heeft een groot interactief gehalte waarbij onder andere het systemisch werken* ook wordt ingezet.

Wie, wat en waar: 

Deze workshop wordt gegeven door Marloes en Marjo. Onze gezamenlijke missie is eruit halen wat erin zit en zorg dat je het doet! Pak aan wat je ten diepste wilt en voel je een gelukkig mens.

De workshop wordt gegeven in de omgeving Arnhem/Nijmegen op een groene, inspirerende omgeving. De dag is inclusief een heerlijke lunch, goede koffie/thee, vers fruit.

De Workshop wordt gegeven op vrijdag 17 januari en 7 februari 2020 van 09.00-17.30 uur.

Indien er nog vragen zijn, beantwoorden wij deze graag.

Klantervaring:

Andrea: De workshop van Marloes en Marjo heb ik als zeer waardevol ervaren. In de workshop wordt er echt de diepte in gegaan en wordt zowel de ratio als het gevoel aangesproken. Het geeft stof tot denken en het geeft handvaten om in de praktijk mee aan de slag te gaan. Door de workshop weet ik beter wat ik wil, waar mijn kracht ligt maar ook wat mij tegenhoudt mijn dromen na te jagen en wat ik hieraan kan doen.

Barbara: ‘Deze training is echt een aanrader! In 2 dagen ga je de diepte in t.a.v. jouw loopbaan en talenten en krijg je nieuwe inzicht in jouw eventuele blokkades